Poruchy erekce se nemusíte bát – Stačí si ale vzít jen jeden prášek?

Setkali jste se už někdy s problémem, který ovlivnil váš sexuální život? Poruchy erekce může pocítit každý muž, stačí si vzít zázračnou pilulku nebo ne?

Poruchy erekce se nemusíte bát – Stačí si ale vzít jen jeden prášek?

Muži starší, ale někdy i ti mladší se čas od času mohou potýkat s poruchami erekce. Pokud se to stane jen ojediněle, netřeba se znepokojovat. Cukrovkáři nebo osoby s vysokým krevním tlakem ale mohou pociťovat tyto obtíže více, než ostatní. Erekci však ovlivňuje i řada dalších faktorů. Stačí vypozorovat, co erekci ovlivňuje a problém se dá docela dobře řešit. Víme, že na poruchy erekce existují léky, někdo se bez nich vlastně ani neobejde. Jenže je bezpečné a vhodné brát si léky, které se dají koupit bez předpisu?

problémy s erekcí řešte

Léky, doplňky stravy a bylinky – Co je vhodnější?

Problémy s erekcí https://www.erectmax.cz/blog/problemy-s-erekci/ nejsou vlastně ničím zvláštním u mnoha mužů. Věková hranice však neurčuje, zda se problém bude týkat právě vás nebo ne. Pokud nedodržujete zdravý životní styl, kouříte nebo jste to právě přehnali s alkoholem, může se porucha erekce dostavit kdykoliv. Úpravou jídelníčku a životního stylu se to ale vyřeší hravě. Na erekci ale má vliv i například stres, únava, řada chronických onemocnění. Je třeba dlouhodobé problémy konzultovat s lékařem, nejčastěji s urologem nebo praktikem, který vás k urologovi odešle. Pomoci si ale nejprve můžete samozřejmě i sami, dostupných prostředků existuje hned několik.

Nabízí se léky. Během dlouhodobé léčby je předepisuje lékař, takové léky je pak třeba brát podle doporučení, ale na trhu najdeme i řadu volně dostupných a účinných léků, se kterými to můžete zkusit sami. Na pozoru by se v tomto případě ale měli mít muži, kteří berou ještě jiné léky a zejména kardiaci. Ani doplňky stravy neberte na lehkou váhu, stejně jako bylinky. Je třeba pochopit, že každý lék může v kombinaci s jiným způsobit kontraindikaci. To značí vážné potíže.

léky na erekci

Nejste si jistí?

Platí, že pokud si nejste jistí, zda můžete léky na erekci brát bez doporučení, měli byste se informovat v lékárně či u svého lékaře. U zdravých jedinců ale může užití léku na erekci problém skutečně vyřešit a pomoc se dostaví rychle. Z doplňků stravy či bylinek můžete vyhledávat ty, které mají vliv na roztahování a správnou činnost cév.

Sexuální život je důležitý a problémy v něm nechce nikdo. Dostupné léky pomáhají.